Deze week op TechPulse Business

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse Business weekoverzicht.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van het automerk dat 1 biljoen dollar waard is bij Microsoft tot werken in de ruimte? En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

Gerelateerde artikelen

Telenet en Fluvius zetten eerste stap naar ‘datanetwerk van de toekomst’

Telenet heeft met Fluvius een niet-bindend akkoord ondertekend om in een gezamenlijk vennootschap een nieuw datanetwerk te stichten.

Manager aan het woord: Frederik Poelman, Combell

In Manager aan het woord blikken we samen met managers uit de IT-sector terug op een ingrijpend jaar. Een boeiend gesprek met Frederik Poelman, Managing Director bij Combell. 

Watcherr houdt een oogje in het zeil in woonzorgcentra

Watcherr werd ontworpen om bewoners in woonzorgcentra sneller te kunnen helpen in noodsituaties. André Buysse van Tequinity geeft ons wat meer uitleg.

Tesla wordt eerste autobouwer met beurswaarde van 1 biljoen dollar

Tesla treedt toe de eliteclub van 1 biljoen dollar. In een niet zo ver verleden voorspelden analisten nog de ondergang van het bedrijf.

Cisco lanceert Webex Hologram: vergaderen met 3D-hologrammen

Dankzij Webex Hologrammen kan je met 3D-hologrammen vanop afstand samenwerken alsof je je in dezelfde fysieke ruimte bevindt.

Unisys Security Index: hoe veilig voelt de Belg zich in 2021?

Uit de Security Index 2021 van Unisys blijkt dat de Belgen zich relatief weinig zorgen maken over de huidige crisissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here