Deze week op TechPulse Business

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse Business weekoverzicht.


Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van controverse over het vertrek van Bill Gates bij Microsoft tot een nieuwe cyberstrategie voor België. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

Gerelateerde artikelen

Digital Transformation Day 2021: wat kan jij vertellen over digitale transformatie?

Dit jaar gaat Digital Transformation Day 2021 weer digitaal door. Leer hoe nieuwe digitale strategieën en technologieën de wereld van vandaag en morgen vorm geven.

‘Bill Gates moest Microsoft verlaten wegens grensoverschrijdend gedrag’

Volgens Wall Street Journal was het vertrek van Bill Gates bij Microsoft niet helemaal vrijwillig. Er zou een intern onderzoek tegen hem aan de gang zijn voor grensoverschrijdend gedrag.

Logitech Scribe maakt elk whiteboard digitaal beschikbaar

Logitech Scribe is een whiteboardcamera met AI die ervoor zorgt dat het bord tegen je muur digitaal weergegeven kan worden in Microsoft Teams en Zoom.

Smart canvas voegt veel nieuwe functies toe aan Google Docs en Sheets

Tijdens I/O heeft Google smart canvas geïntroduceerd, een nieuwe productervaring voor de Google Workspace-tools Docs en Sheets.

Koers bitcoin duikt onder de 40.000 dollar

De koers van bitcoin (en andere cryptomunten) is al enkele dagen aan een vrije val bezig. De Chinese centrale bank deelt een nieuwe klap uit.

Een website zelf maken of laten maken. Wat zijn de voor- en nadelen?

Voor elke ondernemer is het belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Een website vormt namelijk jouw digitale visitekaartje om nieuwe klanten te vinden. Maar een dilemma waar vele (startende) ondernemers mee worstelen: zal ik dit zelf bouwen of laten bouwen?
Deze redacteur heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid. Schrijft en denkt graag na over de impact die technologie heeft op onze maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here