digital transformation day

Heb je je al ingeschreven voor Digital Transformation Day 2021? We sommen 7 redenen op waarom je dat zo snel mogelijk moet doen.

Advertentie

Digital Transformation Day keert op 27, 28 en 29 oktober terug en leert je in 3 ochtenden alles over digitale transformatie. Meer dan 20 inspirerende sprekers zullen het virtuele podium betreden om jouw bedrijf te verwelkomen in de toekomst. Een eerste reeks namen maakten we vorige week al bekend. Heeft dat je nog niet kunnen overtuigen om in te schrijven? Hieronder vind je 7 redenen waarom je dit evenement niet wil missen:

Digital Transformation Day 2021: waarom je je nu moet inschrijven

  1. In welke sector of bedrijfstak je ook actief bent: digitale transformatie is belangrijk voor jouw organisatie. Of het nu gaat om processen versnellen, de mindset van je werknemers veranderen of nieuwe technologieën implementeren: tijdens #DTD21 leer je er alles over.
  2. We kijken niet alleen naar de abstracte theorie, maar zoomen met concrete cases ook in op de praktijk. Je krijgt een 360°-view die vooral tastbaar en implementeerbaar is in jouw organisatie.
  3. We hebben onze sprekers nauwkeurig uitgekozen. Daarmee hebben we enkele experts en toppers binnen de verschillende facetten van digitale transformatie gevonden. Bekijk ze hier.
  4. Tijdens het event zijn er in de namiddag verschillende netwerksessies. Je komt zo in contact met verschillende gelijkgestemden waarmee je interessante ideeën kan uitwisselen.
  5. Het event is volledig virtueel. Je hebt dus geen last van files en bespaart zo veel tijd. Je kan het event vanuit kantoor, thuis of waar ook ter wereld gewoon volgen.
  6. Tijdens het event heb je de mogelijkheid om via de livechat vragen te stellen aan de sprekers. Na het event kan je de presentaties bovendien in je eigen tempo nog terugkijken.
  7. Het is volledig gratis. 

Met andere woorden: dit mag je gewoonweg niet missen!

digital transformation day
Advertentie

Gerelateerde artikelen

Digital Transformation Day 2021: is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Gaat de technologische vooruitgang je net iets te snel? Tijdens Digital Transformation Day 2021 stomen we je bedrijf klaar voor de toekomst!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here