Gaat de technologische vooruitgang je net iets te snel? Tijdens Digital Transformation Day 2021 stomen we je bedrijf klaar voor de toekomst!

Advertentie

Technologische innovaties volgen elkaar in een rap tempo op en stil blijven staan is tegenwoordig hetzelfde als achterblijven. Tijdens Digital Transformation Day 2021 leer je alles over digitale transformatie en hoe je jouw bedrijf transformeert naar een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Je leert alles over nieuwe technologieën en hoe je deze implementeert in jouw organisatie. Daarnaast ben je in 3 ochtenden op de hoogte van alle trends die voor jou van belang zijn.

Net als vorig jaar gaat Digital Transformation Day 2021 weer volledig virtueel. Gedurende drie dagen (27,28 en 29 oktober) zullen meer dan 20 sprekers hun expertise met je delen.

De eerste sprekers zijn bekend

Tijdens #DTD21 komt een breed spectrum aan onderwerpen aan bod, gebracht door experts uit het veld. We maken vandaag de eerste sprekers bekend, met onder andere:

  • Marc Vael (Esko) – Handling privacy breaches the smart way 
  • Florence Pérès (Speakersbase) – Your brain or technology?
  • Bart de Waele (Duke & Grace) – The data driven company
  • Tom De Ruyck (InSites Consulting) – The Importance of Man-Machine Collaboration
  • en nog veel meer

Schrijf je nu in!

Hebben deze eerste klinkende namen je weten overtuigen? Schrijf je dan snel in voor Digital Transformation Day 2021. Heb je nog een extra argument nodig? Het evenement is volledig gratis. Als dat niet voldoende is, dan weten we het ook niet meer!


Geen velden gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here