Cybersec Europe Miko Hypponen

Cybersec Europe gaat dit jaar door van 11 tot en met 12 mei 2022 in Brussels Expo. Hoe kunnen we hackers sneller en efficiënter vatten? Ontdek het tijdens de keynote van Mikko Hypponen.

In Behind The Enemy Lines wil Mikko Hypponen burgers en bedrijven waarschuwen voor opkomende cybercriminaliteit. Hij vertelt dat er vandaag de dag meer dan ooit aan cybercriminaliteit wordt gedaan. Daartegenover staat wel dat er ook steeds meer gerechtelijke- en politiediensten in staat zijn om hier tegenop te treden. Hoe zal de toekomst eruit zien en is er nog hoop? Ontdek het in de keynote van Mikko Hypponen.

Wat is Cybersec Europe?

De toename en versnelling van  digitalisering brengt nieuwe cyberdreigingen met zich mee voor onze wereld. Cybersec Europe wil het delen van kennis over cyberbeveiliging in Europa vergemakkelijken en innovatie stimuleren. Zo helpen we bij de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging waarmee onze wereld wordt geconfronteerd. Wij willen van Europa een veiligere, meer open en beveiligde cyberspace maken.

Wie zijn de keynote sprekers tijdens Cybersec Europe?

  1. Mikko Hypponen
  2. Emmanuel Kessler
  3. Tobias Schroedel
  4. Bart Preneel

Wat kan je verwachten?

  • Een uitgebreid programma met inspirerende keynotes
  • Talkshows en Q&A-sessies
  • Interactieve webshops en webinars
  • Ontdek de laatste nieuwe innovaties en oplossingen

Wanneer vind Cybersec plaats?

  • Datum: Van 11 tot en met 12 mei 2022
  • Locatie: Brussels Expo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here