Cybersec Europe Tobias Schroedel

Cybersec Europe gaat dit jaar door van 11 tot en met 12 mei 2022 in Brussels Expo. Hoe gaan phishers te werk? Ontdek het tijdens de keynote van Tobias Schroedel.

Maak kennis met Tobias Schroedel, de eerste IT comedian van Duitsland. Tobias is in staat om technische zaken die heel complex zijn uit te leggen in een manier waarop ze voor iedereen toegankelijk wordt. Op Cybersec zal hij verschillende IT security onderwerpen aansnijden vanuit zijn perspectief. Hij zal het onder andere hebben over gestolen paswoorden, Internet of Things, phishing en hoe we beter om kunnen gaan met ransomware. Ontdek zijn keynote en die van 5 andere toppers tijdens Cybersec Europe van 11 tot en met 12 mei ’22 in Brussels Expo.

Wat is Cybersec Europe?

De toename en versnelling van  digitalisering brengt nieuwe cyberdreigingen met zich mee voor onze wereld. Cybersec Europe wil het delen van kennis over cyberbeveiliging in Europa vergemakkelijken en innovatie stimuleren. Zo helpen we bij de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging waarmee onze wereld wordt geconfronteerd. Wij willen van Europa een veiligere, meer open en beveiligde cyberspace maken.

Wie zijn de keynote sprekers tijdens Cybersec Europe?

  1. Mikko Hypponen
  2. Emmanuel Kessler
  3. Tobias Schroedel
  4. Bart Preneel

Wat kan je verwachten?

  • Een uitgebreid programma met inspirerende keynotes
  • Talkshows en Q&A-sessies
  • Interactieve webshops en webinars
  • Ontdek de laatste nieuwe innovaties en oplossingen

Wanneer vind Cybersec plaats?

  • Datum: Van 11 tot en met 12 mei 2022
  • Locatie: Brussels Expo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here