Investeren in Artificiële Intelligentie is een goed idee, maar haal je wel het maximale uit je data? Op deze manier maak je je data operationeel. 

Organisaties beseffen ondertussen het belang van analytics en de impact ervan op de groei van het bedrijf en de producten die zij aanbieden. Analytics zorgen niet alleen voor strategische beslissingskracht, maar zorgen er ook voor dat je elk moment van elke het overzicht kan behouden van je activiteiten. Maar hoe haal je het meeste uit deze gegevens?

De systemen zijn het laatste decennium opgebouwd, maar de uitdaging is momenteel het implementeren van de verzamelde data in de dagdagelijkse activiteiten. Zo blijkt uit een recente studie dat veel bedrijven slechts 50 procent van de modellen gebruikt die hen zouden kunnen helpen in de praktijk.

Analytics bruikbaar maken is belangrijker dan ooit geworden en artificiële intelligentie kan daarbij helpen. Zo verwerk je snel veel data op een gecontroleerde, betrouwbare en geautomatiseerde manier. Je leert er alles over in deze white paper.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here