Maak van documentenbeheer kinderspel met Neopost

In een moderne businessomgeving verdrinken bedrijven wel eens in alle documenten. Nepost biedt een flexibele oplossing aan om het overzicht te bewaren.

Moderne businessprocessen gaan gepaard met het nodige papierwerk. De administratie daarvan is zichzelf al een eindeloos werk, dat met verstrengde registratie-eisen helemaal een complexe bezigheid wordt. Om alles nog te bolwerken, hebben bedrijven gemiddeld 27 verschillende IT-systemen op hun servers staan.

Maar veel van die complexiteit wordt weggenomen door het documentenbeheer te organiseren vanuit één Output Management System. Een goed voorbeeld daarvan is OMS-500 van Neopost. Dat systeem kan zeer eenvoudig gekoppeld worden aan andere IT-systemen in je netwerk. Download de whitepaper van Neopost om uit te vinden welke voordelen OMS-500 voor je bedrijf kan bieden.

[whitepaper title=”Hoe u documentbeheer tot een koud kunstje maakt” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/neopost.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/20191212_neopost”]   Place any content here or remove this info text   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business