Zo maakt blockchain jouw value chain overzichtelijker, betrouwbaarder en efficiënter

Veel traditionele supply chain transacties zijn inefficiënt, duur en kwetsbaar. Blockchain staat vooraan in de rij om deze problemen op te lossen.

 

Blockchain geeft alle partijen een veilig en universeel inzicht in alle transacties om eindelijk de supply-chain problemen op te lossen waar de sector al tientallen jaren mee te maken heeft. Als een betrouwbaar systeem van data kan een blockchain ook nieuwe gegevensbronnen bevatten, zoals het Internet of Things. Daarnaast kan het de kracht van cognitive computing benutten, zodat het volledige ecosysteem betere beslissingen kan nemen en efficiënter kan werken.

 

Dit rapport zet uiteen hoe blockchain de value chain van retailers en fabrikanten beïnvloedt. Het benadrukt daarnaast de waarde die dergelijke technologie kan bieden aan organisaties en helpt hen aan de slag te gaan met deze transformatie.

 

 

[whitepaper title=”Zo maakt blockchain jouw value chain overzichtelijker, betrouwbaarder en efficiënter” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/valuechain.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2018/IBM_20181129_tomorrowsvalue”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business