Bedrijven worstelen met AI toepassingen die nieuwe inzichten opleveren door middel van deep learning.

Advertentie

 

De zakelijke opportuniteiten zijn veelbelovend. Het niet inspelen op deze ontwikkeling kan desastreuze bedrijfsgevolgen hebben, zeker als de concurrentie er wel in slaagt om de mogelijkheden uit te buiten. De meeste organisaties zijn zich bewust van deze uitdaging maar wat moet je nu doen? Welke AI strategie moet je definiëren? Ga je intern mensen opleiden of moet je mensen inhuren? Kun je de huidige IT infrastructuur gebruiken of zijn er andere vereisten? En moet je on-premise of in de cloud gaan werken?

 

Veel van deze vragen kunnen beantwoord worden door te beginnen met een goed gecoördineerd en klein initiatief op locatie dat later opgeschaald kan worden. Maar wanneer er opgeschaald moet worden is de huidige infrastructuur en server vaak niet toereikend. In deze white paper lees je welke AI ontwikkeltrajecten je kunt bewandelen en met welke aspecten je in welke fase te maken krijgt en wat je het beste kunt doen.

[whitepaper title=”De juiste infrastructuur voor AI” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/serverinfraai.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2018/20180725_IBM_infrai”][/whitepaper]

Advertentie