Bescherm je remote office tegen dataverlies

[Whitepaper] Remote offices werden lang stiefmoederlijk behandeld op IT-gebied. Dat is niet langer verstandig in een datagedreven business waar gegevensverlies een belangrijk risico vormt.

Externe locaties werden lang stiefmoederlijk behandeld op IT-gebied. Met vaak geen of beperkt IT-personeel ter plaatse, werd er alleen aandacht aan besteed wanneer er iets ernstig fout liep. Uit het oog is uit het hart.

Met de toegenomen adoptie van digitale technologieën is zo’n aanpak niet meer aanvaardbaar vanuit het oogpunt van security en risico op dataverlies. Een remote office of branch office (ROBO) werkt net zo goed met bedrijfskritieke gegevens als de rest van de organisatie. Die data moet op dezelfde manier worden behandeld om je bedrijf niet kwetsbaar te maken voor dataverlies, zij het als gevolg van een menselijke fout of een bewuste aanval.

Deze gratis whitepaper bespreekt de uitdagingen en oplossingen die een ROBO-omgeving met zich meebrengt voor de opslag en verwerking van gegevens.

[whitepaper title=”ROBOs at Risk: Ensure Availability to Mitigate Vulnerability” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/260080/veeam1.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20180214_veeam_data_protection”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business