Welke IDaaS-provider past het best bij jouw organisatie?

[Whitepaper] Steeds meer bedrijven maken de overstap naar de cloud. Providers bieden diensten aan die applicaties centraliseren in een nieuwe, veilige omgeving. Bij welke provider klop je het best aan?

Bedrijven gebruiken tegenwoordig tal van cloudapplicaties. Een cloud service provider zorgt ervoor dat alle applicaties op een veilige manier beheerd worden en vanaf elk apparaat benaderbaar zijn. Bij deze ‘Identify as a Service’ (IDaaS)-diensten ligt de focus op wachtwoordbeheer en een veilige omgeving. In het huidige cybersecuritylandschap waarin tal van cyberaanvallen om de hoek loeren, worden deze diensten steeds belangrijker.

Daarom is het kiezen van een goede IDaaS-provider geen peulenschil. Wie vertrouw je je cloud-based identity en access management (IAM) toe? De ene IAM-leverancier voldoet misschien nu aan je eisen, maar kan die ook de uitdagingen van morgen aan? In deze whitepaper kom je meer te weten hoe je aan de hand van een vijftal vragen de geschikte provider vindt. Je kan de whitepaper hieronder gratis downloaden.

[whitepaper title=”Which IDaaS vendor is right for you?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/idaas.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20171109_heliview_cloudiam”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business