[Whitepaper] Het Internet of Things is een veelgebruikte term die maar door weinig mensen volledig wordt begrepen. Deze gids helpt je bij het begrijpen van IoT en zijn randapplicaties.


 
Wanneer je aan mensen een definitie vraagt voor het Internet of Things zal je waarschijnlijk telkens een ander antwoord krijgen. Gelukkig is het niet belangrijk dat we overeenkomen over één definitie. Wat wel belangrijk is, is dat we de context van het Internet of Things begrijpen.
 
In onderstaande whitepaper worden 101 termen uitgelegd die vaak gebruikt worden in relatie tot het Internet of Things. Door te begrijpen wat deze termen behelzen, kan je de context waarin het Internet of Things vertoeft beter inschatten. Deze gids helpt je op deze manier om je eerste stappen in de IoT-wereld te zetten.
 
[whitepaper title=”A Non-Geek A-to-Z Guide To the Internet of Things” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/nongeek.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20170919_sas_nongeek”]    [/whitepaper]