ebook papierloos kantoor

We dromen al zo lang van een wereld zonder papier, maar vertrouwen onze woorden nog altijd toe aan dode bomen. Leer alles over de evolutie en uitdagingen van het papierloze kantoor in dit gratis e-book.

Advertentie

 
Bepaalde taken die we vroeger volledig aan papier toevertrouwden, zijn inmiddels voor een groot deel overgenomen door computers en andere toestellen. Schrijven bijvoorbeeld, is bijna volledig digitaal geworden. Toch blijven we er met z’n allen miljoenen velletjes doorjagen, dag na dag. Is het papierloze kantoor een realistisch streefdoel of een hopeloze utopie?
 
In dit gratis e-book, geschreven in samenwerking met onze zustersite TechPulse, blikken we terug op de evolutie die het papierloze kantoor in de afgelopen decennia al heeft doorgemaakt en overlopen we de uitdagingen die de grote omslag nog in de weg staan. We bekijken ten slotte de oplossingen die hun steentje bijdragen aan het doen uitkomen van de papiervrije droom.
 
Download nu dit gratis e-book en ontdek hoe ook jij het papierloze kantoor een klein beetje meer realiteit kan maken.
 
[whitepaper title=”Het papierloze kantoor: utopie of niet?” thumb_url=”//www.smartbiz.be/wp-content/uploads/sites/2/2017/07/download_papierloos_kantoor.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/download/20170724_smartbiz_papierloos_kantoor”]   [/whitepaper]
Ontdek ook onze andere gratis e-books.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here