[Whitepaper] Zichtbaarheid en controle over je aankopen en uitgaven zijn niet eenvoudig te verkrijgen in een groot bedrijf. Mensen zijn traag en maken fouten. Een transparantere boekhouding laat je toe tot in de details te ontdekken waar het geld binnen je bedrijf heen gaat.

Advertentie

Zichtbaarheid en controle over je aankopen en uitgaven zijn niet eenvoudig te verkrijgen in een groot bedrijf. Mensen zijn traag en maken fouten. Een transparantere boekhouding laat je toe tot in de details te ontdekken waar het geld binnen je bedrijf heen gaat.

Hoe flexibel is jouw bedrijf? In deze whitepaper ontdek je waar je staat met de behandeling van je purchase-to-pay-maturiteit vergeleken met ’s werelds beste bedrijven, en wat je kan doen om zelf op een hoger niveau te spelen. Te veel organisaties rusten op hun lauweren en denken dat ze bestand zijn tegen misbruik en onnodige kosten. In de praktijk is er vaak meer transparantie nodig om echt efficiënt te werken.
[whitepaper title=”Maak je bedrijf financieel lenig” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/aguidenetworked.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20170411_Baseware_aguide”]   [/whitepaper]