[Whitepaper] Een mooi plaatje blijft beter hangen dan een lijst met cijfers. Maar geldt dat ook als dat plaatje bestaat uit cijfermateriaal? En hoe komt dat dan?


Cijfers en grafieken zijn niet meer wat ze geweest zijn. Met de opkomst van Big Data is het haast onmogelijk geworden om uit een zwembad aan cijfermateriaal een reddingsboei van heldere inzichten te distilleren. We hebben niet langer behoefte aan meer informatie, wel hebben we meer relevante en nuttige informatie nodig. Als je alle gegevens in een visuele weergave giet, bekom je een plaatje waaruit het mogelijk wordt om juiste inzichten af te leiden. Maar dan moet het plaatje wel kloppen.

In deze whitepaper leer je meer over datavisualisatie: wat is het, wat betekent het voor jou en hoe ga je ermee aan de slag? Zo kom je onder meer te weten hoe je betekenisvolle rapporten genereert, hoe je andere de middelen geeft om jouw analyse te doorgronden en hoe je een bedrijf aan de hand van jouw inzichten kan optimaliseren. Leer zelf opportuniteit herkennen en trends te anticiperen.
[whitepaper title=”Waarom gevisualiseerde data beter verkoopt” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/datavisua.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20170411_SAS_BI_data”]   [/whitepaper]