[Whitepaper] Bedrijven zijn volop bezig met het implementeren van het Internet of Things binnen hun organisatie. Uit hun ervaringen kunnen vier belangrijke lessen worden getrokken.


 
Er wordt verwacht dat het Internet of Things tegen 2020 gemeengoed zal zijn, wat doet vermoeden dat early adopters al enige ervaring hebben opgedaan met deze slimme toestellen. Veel onderzoeken gaan over het potentieel van het Internet of Things, maar het is eveneens interessant om te bekijken wat de lessen zijn die early adopters hebben getrokken uit het toepassen van deze producten binnen hun bedrijf. Met behulp van deze bevindingen kunnen andere bedrijven sneller aan de slag gaan met het Internet of Things.
 
In onderstaande whitepaper wordt een studie uit de doeken gedaan over organisaties die ver staan in het integreren van het Internet of Things in hun bedrijfsprocessen. Er werd gesproken met 75 teams en enkele belangrijke lessen werden getrokken. Zo onderschatten bedrijven vaak de scope van het Internet of Things, is de gebruikerservaring belangrijk voor de uiteindelijke resultaten en zijn vaardigheden voor data-analyse van cruciaal belang. Een gedetailleerd verslag lees je in de paper.
[whitepaper title=”Internet of Things: Visualise the Impact” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/tdwifout.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20170328_SAS_IOT_visualise1″]      [/whitepaper]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here