[Whitepaper] Op papier lijkt business software vaak sterk op elkaar, maar de ondersteuning verschilt per leverancier. Deze whitepaper helpt je in 8 stappen op weg om de juiste partner te vinden.

Advertentie

[whitepaper title=”Vind de juiste softwareleverancier: De knoop doorhakken in 8 stappen” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/4_3.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160909_sage4″]
Bij goede software hoort een goede partner die je bedrijf kan ondersteunen. Hier lees je hoe je zo’n partner vindt.
Je hebt onderzocht wat je wil doen met je bedrijf en welke type software je daar voor nodig hebt. Waar klop je nu aan om het juiste pakket binnen te halen? Het juiste softwarepakket kiezen is een uitdagend proces met meerdere valkuilen. In de vorige whitepapers las je al hoe je deduceert wat voor software je nodig hebt. In deze whitepaper leer je hoe je de juiste leverancier vindt.
Niet iedere leverancier biedt immers hetzelfde. Op papier lijkt software vaak sterk op elkaar, maar de ondersteuning bij de implementatie en de vernieuwingsdrang van het bedrijf in kwestie kunnen sterk doorwegen. Een softwareleverancier wordt immers een belangrijke partner voor je eigen bedrijf en bij het selecteren mag je niet over één nacht ijs gaan.
[/whitepaper]

Advertentie