[Whitepaper] Hoe kies je de beste software voor de specifieke noden en eisen van jouw bedrijf? Deze whitepaper helpt je in vier stappen op weg naar de juiste keuze.

Advertentie

[whitepaper title=”De juiste bedrijfssoftware kiezen: een longlist in 4 stappen” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/22.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160909_sage2″]
Wie op zoek is naar een softwarematige oplossing voor een probleem, stuit vaak op een groot aanbod dat nooit transparant is. Hoe kies je de beste software?
Of het nu gaat om nieuwe software of om het vervangen van je huidige, een nieuw product kiezen en integreren loopt nooit van een leien dakje. Er is te veel keuze, geen transparantie en je kan haast nooit producten één op één vergelijken. Bovendien gaat het om een belangrijke keuze: het nieuwe pakket moet jouw onderneming de komende jaren ondersteunen, en dan kan je je geen misstap permitteren.
Omdat een goede keuze niet alleen een goede werkomgeving levert, maar ook het gebruiksgemak en het gemak van de implementatie bepaalt, is het nuttig om deze whitepaper te raadplegen. In vier stappen krijg je inzicht in een grondig keuzeproces dat heel wat twijfels kan wegnemen. Van het zoeken van de juiste leverancier tot het scheiden van het kaf van het koren, nieuwe software kiezen, doe je zo.
[/whitepaper]

Advertentie