[Whitepaper] De keuze voor nieuwe bedrijfssoftware is altijd strategisch. Deze whitepaper zorgt dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Advertentie

[whitepaper title=”Bereidt u zich goed voor op de aankoop van beheersoftware?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/1_3.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160909_sage1″]
Het aankopen van nieuwe bedrijfssoftware vraagt doorgaans een grote investering. Bereid je je hierop wel voldoende voor?
Nieuwe bedrijfssoftware aankopen blijft een strategische keuze. Je bedrijf en bedrijfsprocessen hangen hier immers van af. Toch wordt er gemiddeld genomen slechts 20 procent van de functies van een standaardpakket effectief gebruikt. Op deze manier kan je personeel niet efficiënt genoeg werken. Bovendien haal je niet het maximale rendement uit je investering.
Voordat je een softwarepakket aankoopt, dien je je daarom goed voor te bereiden. Informeer bij leveranciers om te ontdekken welke specifieke aanpassingen ze jou kunnen bieden en wees veeleisend in je keuze. Door het lezen van onderstaande whitepaper kan je goed voorbereid aan de slag gaan.
[/whitepaper]

Advertentie