[Whitepaper] Downtime is uit den boze geworden. Klanten verwachten dat je bedrijf te allen tijde beschikbaar is. Dit creëert nieuwe uitdagingen. Deze whitepaper maakt een grondige analyse.

Advertentie

[whitepaper title=”Gone Critical? The Evolution in Availability” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/VEEAMHP_TT_CE4_0516_v4.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160818_veeam_be_hptt”]
Hedendaagse klanten houden zich niet meer aan traditionele winkeluren, en verwachten van bedrijven dat ze dat ook doen. Traditionele oplossingen komen te kort om dit te realiseren.
De manier waarop we omgaan met informatie is aanzienlijk geëvolueerd in de eenentwintigste eeuw. We zijn niet meer tevreden om te wachten, aangezien het internet ons heeft laten zien dat websites zonder problemen de klok rond beschikbaar kunnen zijn. 
Dit creëert nieuwe uitdagingen voor bedrijven. Downtime is uit den boze geworden. Toch komt het nog maar al te vaak voor, en berokkent het heel wat schade aan een bedrijf. Het geeft aan dat traditionele opstellingen ontoereikend zijn voor een bedrijf dat altijd beschikbaar wil blijven. De onderstaande whitepaper die u gratis kan downloaden, analyseert de noden van een hedendaags bedrijf en draagt nieuwe oplossingen aan.
[/whitepaper]

Advertentie