[Whitepaper] Een reservekopie van je data volstaat niet wanneer je professionele IT-infrastructuur in de lucht wil houden. Deze whitepaper bespreekt de best practices voor een goed databeschermingsplan.

Advertentie

[whitepaper title=”The Expert Guide to VMware Disaster Recovery and Data Protection” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/Expert_Guide_VMware_Data_Protection_all_final.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160818_Veeam_be_expert”]
Zeg niet zomaar back-up: een eenvoudige reservekopie van je data volstaat niet wanneer je professionele IT-infrastructuur in de lucht wil houden. Een goed plan biedt redding.

 
Je IT-infrastructuur woont dankzij VMware virtueel in een datacenter. Misschien zit dat datacenter in je kelder, misschien huur je de servers bij derden zoals Amazon of Microsoft. Wat ook het geval is, er kan altijd iets mis lopen. Op dat moment is een back-up onvoldoende. In een moderne omgeving volstaat het niet om je gegevens alleen maar te kunnen herstellen, ook de snelheid is van belang.
 
In deze whitepaper legt Veeam, één van de grootste namen in het nemen van professionele back-ups, je uit hoe je correcte back-ups neemt van je VMWare-infrastructuur. Verschillende technieken en best practices worden besproken, waarna snelheid aan bod komt. Hoe zorg je er immers voor dat je klant geen weet heeft van een technisch probleem aan de kant van de server?
[/whitepaper]