Partnerinfo, White paper

Goede beveiliging van de cloud zonder grote investeringen

[Whitepaper] Een goede beveiliging van je cloudinfrastructuur is onontbeerlijk. Het hoeft bovendien niet onnodig veel geld te kosten.
[whitepaper title=”IBM Security Intelligence on Cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/wp0610.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160810_IBM_security_security_on_cloud”]

Beveiligingsrisico’s worden iedere dag groter. Een goed systeem om om te gaan met bedreigingen hoeft gelukkig niet zo veel geld te kosten.

Een goed begrip van wat er allemaal gaande is binnen je IT-infrastructuur is onontbeerlijk voor een correcte beveiliging. Als bedrijf is het dan ook een goed idee om de kost van de beveiliging als een maandelijkse uitgave te bekijken, net als elektriciteit, in de plaats van een eenmalige enorme investering.

In deze whitepaper gaat IBM dieper in op zijn security-oplossing. Een snelle uitrol zonder een grote initiële investeringskost staan centraal. De oplossing van IBM geeft je inzicht en bescherming voor zowel je lokale infrastructuur als je servers in de cloud.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business