Partnerinfo, White paper

Gebruik data om in te spelen op onverwachte gebeurtenissen

Door het verzamelen van data van alle mogelijke bronnen kunnen bedrijven inspelen op zelfs de meest onverwachte gebeurtenissen.
[whitepaper title=”Gebruik data om in te spelen op onverwachte gebeurtenissen ” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/taking%20operational%20decision.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160804_IBM_hcmw_taking_odm_to_the_next”]

In een ziekenhuis is het van groot belang om spoedpatiënten zo weinig mogelijk te laten wachten. Historische informatie over het aantal spoedgevallen kan hierbij nuttig zijn om de planning van medewerkers op te stellen. Gegevens over huidige gebeurtenissen kunnen echter eveneens groot nut hebben. De patiëntentoestroom zal immers veranderen wanneer er file is in de buurt.

Door alle databronnen die de dag van vandaag beschikbaar zijn, zoals mobiele toestellen en het internet of things, te gebruiken, kan je op dergelijke gebeurtenissen inspelen. Hiervoor hebben bedrijven de laatste operational decision management (ODM)-mogelijkheden nodig. In onderstaande whitepaper worden de verschillende uitdagingen en mogelijkheden van ODM uit de doeken gedaan.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business