[Whitepaper] Clouddiensten zijn schaalbaar, flexibel en kostenefficiënt. Deze whitepaper legt uit hoe je met Security-as-a-Service de laatste bedreigingen voor kunt blijven.

Advertentie

[whitepaper title=”The case for security intelligence services, hosted from the cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/sec_1.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20160802_IBM_security_the_case_for”]
Organisaties opteren steeds meer voor cloudoplossingen. Logisch, want clouddiensten zijn extreem schaalbaar, flexibel en kosteneffectief. Met die beweging naar de cloud volgt echter ook de nood aan een ijzersterke beveiliging. 
Voor veel bedrijven is dat niet vanzelfsprekend. Budgettaire overwegingen, een gebrek aan intern talent en een gefragmenteerd aanbod aan oplossingen, maken van het kiezen van de juiste oplossing een moeilijke taak. Security-as-a-Service is een mogelijke uitkomst. 
Deze whitepaper legt uit hoe je met Security-as-a-Service de laatste bedreigingen voor kunt blijven. Je komt onder andere te weten welke voordelen aan SaaS verbonden zijn, op welke manier SaaS een oplossing is voor de talentkloof, en hoe de SaaS-oplossing IBM Security Intelligence on Cloud werkt
[/whitepaper]

Advertentie