Partnerinfo, White paper

Efficiënt dataonderzoek in de financiële industrie

[Whitepaper] Ook in de financiële sector kan eDiscovery helpen bij het delen en produceren van data. Dat komt wel met zijn eigen uitdagingen.
[whitepaper title=”Addressing Specific eDiscovery Challenges in the Financial Services Industry” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/1_1.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160708_Zylab_Dataonderzoek_Financiele_industrie”]

Zelfregulering, regulering door toezichthouders en frequente interne audits en onderzoeken kosten tijd, geld en verstoren de dagelijkse bedrijfsprocessen. Omdat het volume aan data en informatie alleen maar toeneemt en steeds complexere vormen aanneemt, is de inzet van technologie onmisbaar bij dit soort grote (data)onderzoeken.

eDiscovery-oplossingen zijn gemaakt om juristen en IT-professionals gedurende het gehele onderzoeksproces te ondersteunen. Download nu het ebook “Addressing Specific eDiscovery Challenges in the Financial Services Industry” (in het Engels) en lees hoe ook in de financiële sector eDiscovery-software kan helpen bij het efficiënt delen en produceren van data zonder de dagelijkse gang van zaken al te veel te verstoren.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business