White paper

Big data zonder de hype

[Whitepaper] Big data: de term is op z’n zachtst gezegd onderhevig aan een hype. In deze gids brengen experts het begrip tot de essentie terug, zodat je door de bomen het bos kan vinden.
[whitepaper title=”Big data zonder de hype” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/bigdatabeyond.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160701_IBM_cdo_bigdatabeyond”]

Iedereen die zich interesseert in zakelijke trends is de laatste jaren geregeld om de oren geslagen met de term ‘big data’. Dat is niet verwonderlijk: bedrijven die hun data op een efficiënte manier verzamelen en activeren, hebben in de regel een behoorlijke voorsprong op zij die dat niet doen. Maar hoe vind je nu de beste methode? Het begint allemaal bij een beter begrip van wat ‘big data’ inhoudt, iets wat door de enorme buzz rond het woord voor vele geïnteresseerden moeilijk is geworden.

In deze white paper hebben vijf experts de taak op zich genomen om het begrip tot zijn ware proporties terug te brengen, ontdaan van alle foute connotaties. Ze keren terug naar de fundamentele technologieën die term schragen, en leveren de kennis om feit van hype te onderscheiden. De uitgebreide gids, die je hier gratis kan downloaden, overloopt nuchter het huidige landschap en de échte mogelijkheden van big data.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business