White paper

10 stappen voor een goede data science-strategie

[Whitepaper] In tijden waarin data continu wordt verzameld, is het voor bedrijven van cruciaal belang om een goede data science-strategie te hebben. Deze tien stappen helpen je hierbij.
[whitepaper title=”10 stappen voor een goede data science-strategie” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/foudationalmethodo.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160701_IBM_cdo_methodol”]

In data science is het de gewoonte om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden door data te analyseren. Vaak maken datawetenschappers gebruik van een model om voorspellingen te doen en onderliggende patronen te ontdekken. Organisaties kunnen deze verworven inzichten gebruiken om actie te ondernemen en verbeteringen door te voeren.

Een goede data science-strategie steunt op tien stappen die een iteratief proces vormen om data te kunnen gebruiken om inzichten te verwerven. Elke stap speelt een fundamentele rol binnen de context van deze strategie. In onderstaande whitepaper worden de tien stappen voor een goede data science-strategie daarom uitvoerig besproken.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business