Businessman standing looking at detailed business flowchart

[Whitepaper] Diepgaande data-analyses zitten vol potentieel, maar zonder de juiste presentatietools blijven verworven inzichten vaak dode letter. Datarapporten optimaliseren brengt dan ook erg concrete voordelen met zich mee.

Advertentie

[whitepaper title=”Zo verhoog je de ROI van Business Intelligence” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Whitepaper_smarterbusiness_4.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20160601_IBM_SmarterBusiness”]
Slim zakendoen begint bij een helder verslag. Analyses van verzamelde data mogen nog zo diepgravend of alomvattend zijn, als je de resultaten niet op een duidelijk manier kan presenteren, maak je weinig kans dat de berekeningen ook gebruikt zullen worden om beslissingen te nemen. De meeste Business Intelligence-software bevat standaard geïntegreerde tools om rapporten op te stellen.
Dergelijke tools maken het niet alleen makkelijker om data-analyses inzichtelijk te maken, ze stellen niet-technische gebruikers in staat om relevante vragen te formuleren. Leer meer over er wat er tegenwoordig mogelijk is om je data-rapporten te optimaliseren via de onderstaande whitepaper, die je gratis kan downloaden.
[/whitepaper]

Advertentie