White paper

Kan je overleven zonder Business Intelligence?

[Whitepaper] Sommige middelgrote bedrijven kreunen onder hun eigen groei terwijl andere zich plots ontpoppen tot grote speler. Hoe ze met grote hoeveelheden data omgaan, kan daarin de beslissende factor zijn.
[whitepaper title=”Analytics For The Mid-Market: Can You Survive And Thrive Without BI?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Whitepaper_survive_0.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160601_IBM_SurvivewithoutBI”]

Op een bepaald moment krijgt een middelgroot bedrijf de kans om groot te worden. Of dat lukt hangt af van veel factoren, maar de manier waarop data verwerkt worden spelen altijd een belangrijke rol. Ieder bedrijf heeft vandaag te maken met grote hoeveelheden gegevens. Business intelligence en business analytics zijn onontbeerlijk om die data als hefboom voor meer kennis en bijgevolg meer succes te gebruiken.

In deze whitepaper gaat de Aberdeen Group dieper in op de kracht van BI en de manier waarop de correcte analyse en interpretatie van gegevens beslissingen kan ondersteunen en de productiviteit kan verhogen. De focus ligt op BI als tool om effectievere, juistere en beter onderbouwde keuzes te maken. Volgens de auteur zien bedrijven die actief zoveel mogelijk gegevens analyseren en verwerken met BI snel tastbare resultaten.

[/whitepaper]

 

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business