White paper

Leg de basis voor een goede datastrategie

[Whitepaper] De tools voor data analytics worden almaar toegankelijker, maar het ontbreekt bedrijven vaak nog aan een goede datastrategie. Deze whitepaper vertelt daar alles over.
[whitepaper title=”Foundational Methodology for Data Science” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/foundationalmethodology_1.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160426_IBM_foundationalmethodology”]

Er zijn talrijke snel veranderende technologieën en modellen voor het analyseren van data in de omloop die het bedrijven makkelijker moeten maken om gunstige beslissingen te nemen. Nu de mogelijkheden van data analytics toegankelijker zijn en steeds vaker opduiken, hebben datawetenschappers nood aan een methodologie die toelaat om een duurzame datastrategie op te bouwen, ongeacht de technologie, datavolumes of gebruikte aanpak.

In deze whitepaper wordt een verbeterde methodologie ontplooid die de nieuwste practices in de datawetenschap integreert. In tien fases zet u de belangrijkste punten uit voor een strategie die uw data transformeert in waardevolle inzichten. Download de studie hier.

[/whitepaper]

 

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business