[Whitepaper] NIeuwe digitale platformen hebben de interactie met de klant al grondig veranderd, maar de technologieën staan nog maar in hun kinderschoenen.

Advertentie

[whitepaper title=”Digital reinvention: preparing for a very different tomorrow” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/digital%20reinvention.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20160518_IBM_digitalreinvention”]

Nieuwe digitale platformen zoals sociale media, het mobiele kanaal en de cloud hebben de interactie met de klant al grondig dooreengeschud. Maar veel bedrijven beseffen niet dat deze technologieën nog maar in hun kinderschoenen staan. De toekomst belooft nog veel heftigere veranderingen wanneer de digitale realiteit echt vorm krijgt, in een nieuw systeem dat zal verschuiven van klant-centrisch naar een everyone-to-everyone economie (E2E).

Die kentering zal een grote invloed hebben op hoe bedrijven waarde creëren. Een groot deel van de ondernemingen is echter niet voorbereid op die diepgaande disruptie. Download de whitepaper om meer te weten te komen over hoe u uw bedrijf kan heruitvinden en laten gedijen in de E2E-economie.
 
Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.
[/whitepaper]