[Whitepaper] Om IT-infrastructuur dynamisch maar ook resistent te maken is een overstap naar de cloud een goed idee. In deze whitepaper lees je hoe je die stap zet zonder je bestaande infrastructuur en manier van werken op te geven.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox![whitepaper title=”Zo vermijd je het unisex-principe van de hybrid cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Cloud_1.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20160318_IBM_Cloud”]
De dynamische aanpak die virtualisatiesoftware als VMware vSphere biedt, heeft al menig IT afdeling getransformeerd tot een onderdeel dat heel flexibel kan omgaan met de noden van een bedrijf. Toch staat een dergelijke virtuele opstelling nog altijd bloot aan het risico van overbelasting tijdens piekmomenten, omdat je als bedrijf grotendeels gebonden blijft aan de limieten van de hardware die on-premise beschikbaar is.
Een cloud-oplossing kan hiervoor de redding brengen, maar bevat ook een vaak vergeten nadeel. De meeste cloudproviders werken volgens het unisex-principe als het om beheren van cloudservers gaat: één maat voor alle bedrijven. Doorgaans kan je je bestaande virtuele infrastructuur niet naar de cloud overbrengen. Je moet het doen met de interface die de provider je aanbiedt en waarvoor je je IT-krachten opnieuw moet opleiden. Lees in de onderstaande whitepaper hoe u die rompslomp eenvoudig vermijdt.
[/whitepaper]