White paper

Kijk in het hoofd van uw toekomstige klant

[Whitepaper] Inzicht in wie er uw producten koopt is levensbelangrijk voor een bedrijf. Leer welke opportuniteiten u kan benutten van verschillende experts.
[whitepaper title=”Kijk in het hoofd van uw toekomstige klant” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmretail.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151202_IBM_q4_retail”]Nieuwe technologieën hebben nieuwe verwachtingen gewekt in de consument van vandaag, ontsponnen aan de alomtegenwoordigheid van mobiel internet. Willen retailers en fabrikanten van consumentenproducten bijblijven, dan moeten ze nog meer dan vroeger inzicht hebben in hun klanten.

In deze whitepaper ontdekt u een schatkist aan kennis, geleverd door een divers panel van experts, van analisten tot onderzoekers en consumenten. Zij ontleden de hedendaagse en toekomstige klant en reiken u antwoorden aan over hoe u het beste kan kapitaliseren op real-time aanbiedingen en de meest optimale omni-channel ervaring kan uitdokteren.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business