White paper

Slimmer bankieren dankzij big data

[Whitepaper] Sinds de financiële crisis zijn banken op zoek naar nieuwe manieren om de winstgevendheid te verhogen. Big data analytics kan daarbij helpen.
[whitepaper title=”Smarter digital banking with big data” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibm_banking.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151130_IBM_q4_LA_banking_smarter_banking”]

Jaren na de financiële crisis van 2008 breken banken zich nog steeds het hoofd over hoe ze kunnen terugkeren naar de winstgevende tijden van weleer. Lage rentes, aanhoudende instabiliteit en strengere regels zorgen ervoor dat dit helemaal geen evidentie is. Om de winstgevendheid toch enigszins te verhogen, gaan ze op zoek naar nieuwe manieren om klanten alternatieve winsten te kunnen bieden. Om dat te kunnen bereiken, gaan de banken zich concentreren op big data analytics.

Dankzij de big datarevolutie begrijpen ze hun klanten steeds beter, waardoor ze grondigere voorstellen kunnen uitwerken die dan weer meer winst kunnen opleveren. In deze Whitepaper krijgt u te zien hoe ze daarbij te werk gaan, welke methodes ze gebruiken en wat ze voor u kunnen betekenen. Denk maar aan een voorbeeld als: “wanneer is het voor een handelaar het interessantst om deze of gene promo-actie op te zetten?”

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business