White paper

Versimpel uw cloudmanagement

[Whitepaper] Hoe kunnen gestandaardiseerde en geautomatiseerde clouddiensten een meerwaarde betekenen voor uw onderneming? In deze whitepaper leert u daar alles over.
[whitepaper title=”Simplifying cloud management and data center automation” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/hybridcloud.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150922_IBM_hybrid_cloud_simplifying_cloud_management”]

Negen op de tien CEO’s beseffen dat de cloud een belangrijk deel uitmaakt van het IT-beleid. Toch is het beleid vaak niet doordacht uitgetekend. Het management van cloudinfrastructuur mag men niet licht opvatten. Negen op de tien CEO’s zijn zich hiervan bewust, al weten ze hier niet meteen op de juiste manier mee om te gaan. In staat zijn te reageren op een snel veranderende markt is nochtans belangrijk om het maximale potentieel uit de clouddiensten te halen.

In deze whitepaper wordt nagegaan hoe gestandaardiseerde en geautomatiseerde clouddiensten een meerwaarde kunnen betekenen voor uw onderneming. Het einddoel is om IT-kosten te verlagen, terwijl het rendement omhoog moet. De uitdagingen zijn hierbij niet ver te zoeken: zo zijn relaties tussen aanbieders en afnemers van diensten steeds complexer geworden, wat werkingskosten nooit ten goede kwam. Het kan ook anders.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business