White paper

Versterk de motor achter uw mobiele transacties

[Whitepaper] Mobiel betalen maakt het de consument erg gemakkelijk om een aankoop te doen, maar achter de schermen komt er heel wat meer bij kijken.
[whitepaper title=”Powering New and Next Gen Mobile Transactions” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgenpowerzsystem.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150916_IBM_zsystems_powering_new_and_next”]

In de snel evoluerende wereld van digitale transacties zitten mobiele toepassingen momenteel in de lift. Samsung Pay, Apple Pay, Android Pay…voor de consument staat het gebruiksgemak voorop, en moeten aankopen met een klik aangekocht kunnen worden.

Maar voor de instelling die de transactie verwerkt, is een mobiele koop pas de start van tientallen processen die het moet controleren en in gang zetten – communicatie met andere banken, kredietchecks, encryptie/decryptie, alerts voor getrouwheidsprogramma’s, kortingen, vergelijkingen met vroegere aankopen en ga zo maar door. Als al die processen niet via een krachtig systeem verlopen, dan zit u binnen afzienbare tijd met vertraging of zelfs kortsluiting. Deze white paper reikt u hiervoor een beproefde oplossing aan.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business