[Whitepaper] IBM heeft heel wat verbeteringen toegevoegd aan zijn mainframe, maar de opvallendste is de integratie van realtime analytics.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox![whitepaper title=”Virtual Instruments: Analytics-based Infrastructure Management” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgenibmzsystems.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20150911_IBM_zsystems_virtual_instruments”]
IBM werkt hard om eenieder zo goed mogelijk bij te staan. Constante updates horen daar integraal bij. De laatste nieuwe toevoegingen aan het z13 mainframe staan gebruikers nu toe om real-time analytics te bekijken. Time is nog altijd money, en het komt er dan ook steeds op aan om zo snel mogelijk te kunnen handelen.
Dankzij verbeteringen aan de hardware, krijgen gebruikers betere snelheden en snellere datatransacties te zien, die zich vertalen in een analyse die werkt op hetzelfde systeem en in real-time. Gebruikers moeten dus geen data meer uitwisselen tussen systemen omdat één systeem niet snel of krachtig genoeg zou zijn. In deze whitepaper krijgt u uitgebreid te zien hoe deze snelheidswinst tot stand is gekomen en hoe u daar de vruchten van kan plukken.
[/whitepaper]