[Whitepaper] Wat is de economische impact van een IT-probleem in uw bedrijf? In deze whitepaper leert u er alles over.

Advertentie

[whitepaper title=”Understanding the economics of IT risk and reputation” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgenresiltheeconomics.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20150909_IBM_resilliancy_the_economics_of_reputation”]
 
Een grootschalig onderzoek wijst uit hoe een betere budgetallocatie kan helpen om IT-risico te beperken, terwijl concrete tips de nieuwe inzichten verworven door het onderzoek toepasbaar maken.
IBM’s wereldwijd onderzoek naar de economische impact van IT-risico’s is het grootste onafhankelijk onderzoek ooit uitgevoerd in zijn soort. Het onderzoek peilt niet alleen naar de financiële kost van continuïteits- of beveiligingsproblemen maar ook naar de impact daarvan op de reputatie van een bedrijf.
IT-problemen zullen bedrijven de komende twee jaar bijna 20 miljoen kosten. Het onderzoek brengt interessante inzichten naar boven waarmee IT-beslissingnemers het gealloceerde budget van hun bedrijf beter kunnen besteden. In deze whitepaper wordt er dieper ingegaan op de resultaten van de ondervraagden en vind je concrete suggesties voor het toepassen van de nieuwe inzichten.
[/whitepaper]

Advertentie