White paper

Hoe Power8 de prestaties van je website kan verbeteren

[Whitepaper] Veel websites draaien op een LAMP-stack die gebruik maakt van Intel-servers. Vandaag is IBM’s Power8 echter betaalbaarder dan ooit, en een overstap kan de prestaties verbeteren.
[whitepaper title=”Turbo LAMP White Paper” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/turbolamp.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20150802_IBM_power_linux_turbo_lamp”] De standaard om interactieve websites zoals webwinkels te bouwen, waarin grote hoeveelheden data over en weer gaan, is de LAMP-stack. Die bestaat uit Linux als het besturingssysteem, een webserver op Apache, een open source database zoals MySQL en PHP al programmeertaal. Het populaire e-commercieplatform Magento is bijvoorbeeld gebouwd op LAMP, en veel bedrijfjes draaien hun Magento-website op een Intel-server.
IBM’s Power-architectuur is echter krachtiger, en vandaag is die een stuk betaalbaarder voor bedrijven. Een eenvoudige overstap van een Intelserver naar een Power8-server kan mits optimalisatie beter presteren dan een Intelserver. Deze whitepaper onderzoekt de voordelen van een overstap.
[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business