bliksem

[Whitepaper] Flash is al langer een sterkhouder in traditionele datacenters, maar ook voor cloudopslag heeft deze technologie een weelde aan voordelen te bieden.

Advertentie

[whitepaper title=”Bliksemsnelle cloud dankzij flash” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmlight.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20150826_IBM_storage_flash_lightningfromthecloud”]
Uw cloud kan nooit te snel of te efficiënt zijn. Bedrijven jagen continu op nieuwe manieren om performantie te maximaliseren en overheadkosten in te perken voor publieke, private en hybrid cloudtoepassingen. En die jacht toont zich in de globale cijfers. Investeringen in cloud software, hardware en services zullen volgens onderzoekbureau IDC toenemen van 118 miljard dollar dit jaar naar een voorspelde 200 miljard in 2018.
Steeds meer cloud managers wenden zich in die speurtocht naar flash. Deze krachtige opslagtechnologie is al een sterkhouder in traditionele datacenters, maar het blijkt dat flash ook een ideale match is voor cloud infrastructuur. In deze white paper leert u meer over de voordelen en uitdagingen van flash.
[/whitepaper]

Advertentie