White paper

Hybrid cloud: betrek je IT-afdeling

[Whitepaper] Welke partijen moeten bij cloudbeslissingen worden betrokken? En hoe kan IT met hen samenwerken.
[whitepaper title=”Hybrid cloud: Why wasn’t IT consulted?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/cloudoncommonground.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150730_IBM_hybrid_cloud_cloud_on_common”]

Bedrijven die hun IT-afdeling op de achtergrond plaatsen, begaan een kapitale vergissing. Een wereld die constant in beweging is, is bijgevolg ook continu verbonden. IT is dan een belangrijke tool die ondernemingen kan helpen om de klant te bereiken. Die communicatie begint intern, tussen de verschillende afdelingen.

Wie immers niet op de hoogte is van de gang van zaken in de andere afdelingen, kan geen geïnformeerde beslissing nemen. Bovendien loopt u het risico dat uw beslissingen het doel van uw bedrijf gaan tegenwerken. Cloud computing kan u en uw collega’s helpen om dit te voorkomen.

Deze bijna 50 pagina’s tellende whitepaper helpt u hierbij zeker. U krijgt een overzicht van alle partijen – van marketing, finance tot HR – die bij cloudbeslissingen betrokken zijn. En hoe IT met hen kan samenwerken.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business