White paper

Blijf voorop in de strijd rond cybersecurity

[Whitepaper] Wat zijn de belangrijkste cyberrisico's die vandaag spelen? Deze whitepaper biedt raad voor uw eigen security-aanpak.
[whitepaper title=”Staying Ahead in the Cyber Security Game” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/staying_ahead.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150611_IBM_security_blijf_voorop”]

Cybersecurity valt niet uit het nieuws weg te branden, met dank aan de constante stroom van incidenten en inbreuken.

In deze context van onvoorspelbaarheid en onzekerheid, herbekijken organisaties hun eigen aanpak ten aanzien van security. Het is een compromis tussen risico, innovatie en natuurlijk: de kostprijs.

Hoewel cybersecurity vandaag een zaak is van de hele organisatie schuiven velen de verantwoordelijkheid ervoor toch nog vooral in de schoenen van hun IT-departement. Dit moet veranderen. Technologie levert een deel van de oplossing, al moet er in de aanpak veel meer focus komen te liggen op mensen en hun gedrag.

Deze 80 pagina’s dikke whitepaper geeft u een goede stand van zaken rond cybersecurity. Het doet de belangrijkste risico’s en  elementen die vandaag spelen (zoals BYOD en big data) uit de doeken. Maar biedt ook raadgevingen rond uw eigen security-aanpak.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business