White paper

Tien criteria voor de selectie van een managed service provider

[Whitepaper] Waar moet een bedrijf rekening mee houden bij de selectie van een maanged service provider? We zetten tien criteria op een rij
[whitepaper title=”Top ten criteria for selecting a managed service provider” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmtop1-.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150616_IBM_GTS_top_ten”]

Meer doen met minder (of dezelfde) middelen. En bovendien ook met een toenemende complexiteit. Dat lijkt wel het credo vandaag voor de IT-afdeling.

Mede hierdoor bekijken 65 procent van de CIO’s, die focussen op groei, hoe ze expertise extern kunnen aanwenden, in plaats van alles zelf te moeten doen. Of hoe managed services, samen met clouddiensten, kunnen helpen om businesswaarde te creëren.

Betere dienstverlening en security, verhoogde efficiëntie, kostenbesparing en toegang tot (extra) expertise. Het zijn maar enkele redenen waarom bedrijven een beroep doen op managed services.

In deze whitepaper sommen we tien elementen op waar u rekening mee moet houden bij de selectie van zo’n managed service provider.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business