White paper

Virtualisatie overbodig: de bare metal cloud

[Whitepaper] Cloud computing staat niet zomaar synoniem met virtualisatie, dat bewijst de bare metal cloud. Maar wat is dat precies?
[whitepaper title=”Virtualisatie overbodig: de bare metal cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/20150615.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150615_IBM_softlayer_virualisatie_overbodig”]

Cloud computing is niet zomaar synoniem met virtualisatie, dat bewijst de bare metal cloud. Bare metal maakt het gebruik van virtual machines onnodig, en biedt dezelfde flexibiliteit en schaalbaarheid van een traditionele cloud server aan een hoger niveau van performantie. De volgende kentering in cloud computing staat voor de deur.

Wat verandert de bare metal cloud voor de consument? En hoe zit dat met de provider? Waar ligt nu precies het verschil met de gevirtualiseerde cloudservices? In welke situaties levert een bare metal oplossing de meest optimale resultaten?

Deze whitepaper presenteert een antwoord op bovenstaande vragen. Het begrip wordt nader toegelicht en in de tekst worden voor- en nadelen afgewogen van de bare metal cloud. Tot slot overloopt het ook het aanbod van SoftLayer, een cloud provider en onderneming van hardwaregigant IBM.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business