White paper

Veilig bewegen in de cloud: best practices

[Whitepaper] De cloud brengt fikse uitdagingen op vlak van veiligheid. Deze whitepaper zet een duidelijke aanpak uiteen.
[whitepaper title=”Veilig bewegen in de cloud: de best practices” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmlgsftl1.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150605_IBM_softlayer_veilig_bewegen_in_de_cloud”]

Aan de cloud valt bijna niet te ontsnappen voor IT-verantwoordelijken. Het zal steeds belangrijker worden in de ICT-infrastructuur van een bedrijf, niet alleen omdat het economisch aantrekkelijk is of om de applicaties die werknemers gebruiken te stroomlijnen, maar ook om die andere twee grote trends verder te ondersteunen: het Internet of Things en Big data.

De cloud stelt een bedrijf echter voor een paar fikse uitdagingen op het vlak van veiligheid. Dat vraagt om proactief en verstandig risicomanagement. Deze white paper zet een duidelijke aanpak uiteen voor cloud security, waarmee u risico’s minimaliseert voor uw publieke en private servers en die het voor uw bedrijf bovendien mogelijk maakt om toekomstige veiligheidsreorganisaties te vermijden.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business