[Whitepaper] De hybrid cloud is de nieuwe trend in IT, maar kan niet succesvol zijn zonder overleg tussen alle betrokken partijen.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De trend in IT is de hybrid cloud. Het is een bekend scenario: voor een deel van uw IT staat u zelf in, terwijl u anderzijds terugvalt op een (public) cloud provider. In dergelijke situatie is de IT-afdeling geen aftertought. In de digitale, geconnecteerde wereld heeft IT een cruciale rol te spelen in het bereiken van de klant.

Communicatie is hierbij cruciaal. Stapt u als bedrijf in de cloud, dan moeten alle afdelingen overleggen. IT’ers moeten de taal van de business spreken, en deze omzetten in de technische vereisten. Pas dan wordt een IT’er een vooraanstaande partij in het nemen van beslissingen binnen zijn of haar organisatie.

Deze bijna 50 pagina’s tellende  whitepaper helpt u hierbij zeker. U krijgt een overzicht van alle partijen – van marketing, finance tot HR – die bij cloudbeslissingen betrokken zijn. En hoe IT met hen kan samenwerken.

 Klik hier om de gratis whitepaper "Hybrid Cloud: zorg voor een stem aan de tafel" te downloaden.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});