White paper

Hybrid cloud: zorg voor een stem aan de tafel

[Whitepaper] De hybrid cloud is de nieuwe trend in IT, maar kan niet succesvol zijn zonder overleg tussen alle betrokken partijen.
[whitepaper title=”Hybrid Cloud: zorg voor een stem aan de tafel” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgenibmcloud2.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150602_IBM_cloud_hybrid_cloud”]

De trend in IT is de hybrid cloud. Het is een bekend scenario: voor een deel van uw IT staat u zelf in, terwijl u anderzijds terugvalt op een (public) cloud provider. In dergelijke situatie is de IT-afdeling geen aftertought. In de digitale, geconnecteerde wereld heeft IT een cruciale rol te spelen in het bereiken van de klant.

Communicatie is hierbij cruciaal. Stapt u als bedrijf in de cloud, dan moeten alle afdelingen overleggen. IT’ers moeten de taal van de business spreken, en deze omzetten in de technische vereisten. Pas dan wordt een IT’er een vooraanstaande partij in het nemen van beslissingen binnen zijn of haar organisatie.

Deze bijna 50 pagina’s tellende  whitepaper helpt u hierbij zeker. U krijgt een overzicht van alle partijen – van marketing, finance tot HR – die bij cloudbeslissingen betrokken zijn. En hoe IT met hen kan samenwerken.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business