[Whitepaper] Deze executive guide belicht wat het Internet of Things voor uw bedrijf kan betekenen, en hoe dat gepaard gaat met big data.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Naar aanleiding van ons gratis seminar op 5 mei over Mobile Business enerzijds en Business Intelligence & Analytics anderzijds, bieden wij u een executive guide aan die het beste van deze twee werelden verenigt. Net als in deze guide met mobile & big data, bieden wij u op ons seminar op 5 mei twee parallelle tracks.

We bekijken in deze guide wat het Internet of Things (IoT) voor u en uw bedrijf kan betekenen, en wat de aandachtspunten zijn (waaronder security). En ook de vraag: hoe strategisch is het IoT voor uw bedrijf? Daarnaast leggen we in deze guide de link met big data. We behandelen de big data trends en vertellen u waarom ook in dit domein het mobiele nooit ver weg is.

 Klik hier om deze gratis executive guide te downloaden.

Meer informatie over het gratis seminar van 5 mei en mogelijkheid om in te schrijven, vindt u op www.businessmeetsit.be.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});