White paper

Overstappen naar de cloud: kiezen voor de juiste cloudleverancier

[whitepaper] Welke vragen moet u zich stellen bij het aangaan van een relatie met een bepaalde cloudleverancier? Deze whitepaper helpt u op weg.

Technologie wordt voor het eerst door CEO”s gezien als de voornaamste factor die impact gaat hebben op het succes van hun business. Technologie is voor hun niet een onderdeel van de strategie, maar technologie is wat een totaal nieuwe strategie mogelijk maakt. Zonder de continue innovatie van nieuwe technologieën zijn ze bang achter te blijven. Als gevolg hiervoor voorzien CIO”s een belangrijke verschuiving van hun eigen prioriteiten, van dienstverlener naar strategisch enabler.

Dit is het derde deel van de driedelige serie “A roadmap to cloud adoption”Deel één vindt u hier terug, deel twee kan u hier nalezen.

In deze whitepaper komen de overwegingen aan bod die u moet maken bij het kiezen van de juiste cloudserviceprovider. Denk aan:

  • Veiligheid
  • Data Protection
  • Migratie-uitdagingen

Deze whitepaper begeleidt je langs de nodige stappen om over na te denken voor, tijdens en na een cloudmigratie.

 Klik hier om de gratis whitepaper “Your roadmap to cloud adoption III: Establishing a relationship with your Cloud Service Provider” te downloaden.

$(document).ready(function() {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business