[white paper] Ook in het digitale tijdperk blijven we voor nogal wat zaken vertrouwen op papier. Vijf tips om slimmer te printen in uw bedrijf.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Ook in het digitale tijdperk blijven we voor nogal wat zaken vertrouwen op papier. Zowel uw medewerkers als uw klanten rekenen daarop. Aan het gebruik van dat papier hangt echter onvermijdelijk een prijskaartje.

Als zaakvoerder van een KMO is het essentieel dat u weet wat een dienst u werkelijk kost. Gaat het om printing, dan bekijkt u meer dan alleen de aankoop van het toestel. U dient ook de verbruiksproducten in rekening te brengen, zoals papier en toner, naast de kosten voor onderhoud en eventuele herstellingen. En er is meer. U moet ook rekening trachten te houden met gebruikers die bij de IT-afdeling of helpdesk aankloppen wanneer er problemen zijn met een printer.

Vergeet verder niet dat een toestel kantoorruimte inneemt. Ook dat kost geld. Legt u al die zaken samen, dan bekomt u stilaan een zicht op het reële kostenplaatje van printing. Tegenover die kosten staan de voordelen van printing. Die zijn vaak minder tastbaar. Als zaakvoerder kent u uw onderneming echter door en door. Daardoor begrijpt u meteen waar het gebruik van prints onmisbaar is. Het is in die processen dat de printer concreet bijdraagt aan de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers.

Wilt u een efficiënt en slim printbeleid invoeren, dan moet u een aantal afwegingen maken. Deze white paper legt u enkele concrete tips voor om slimmer – en dus goedkoper – te printen.

Download gratis de white paper “Slimmer printen: 5 concrete tips om goedkoper te printen in uw bedrijf”.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});